20 Şubat 2012 Pazartesi

SALİHLİ'DE BİR İLK BAŞLIYOR



SALİHLİ İNDİRİM GÜNLERİ BAŞLIYOR
                   Hızla  gelişmekte olan Salihli, ticaret yaşamına yeni bir ilk'i katıyor; SALİHLİ İNDİRİM GÜNLERİ.
             
  Salihli Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle ve Salihli Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen SALİHLİ İNDİRİM GÜNLERİ başlıyor.29 Şubat -4 Mart 2012 tarihleri arasında Kurudere Caddesi, Sevgi yolu, İrfan Sk ve Turan Caddesi üzerinde bulunan esnaflar ürünlerinde % 70 lere varan indirimler gerçekleştirecek ve gece saat 23.00'a kadar açık bulunacaklar. 
                 Bu günler içersinde caddelerde kurulan sahnelerde, sokak dansçıları, sirk gösterileri, mini konserler, oyun parkurları ve palyaço gösterileri  yapılacak, sürpriz hediyeler dağıtılacaktır.
                 İndirim günlerinin açılışı 29 Şubat Çarşamba günü saat:14.00'de mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşüyle Demokrasi meydanında gerçekleştirilecektir.
            İndirim günleri süresince bir ilk daha gerçekleştirilecek, saat:20.00 ile 23.00 arasında şehir içi minibüsleri vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyacaktır.
         Böylece son günlerde ticari hayattaki durağanlığa bir hareketlenme katılması bekleniyor. İndirim günleri amacına ulaşırsa geleneksel hale getirilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder