23 Nisan 2012 Pazartesi

Türk-Arap Buluşmasında Salihli Rüzgârı  


            Bursa’da birincisi düzenlenen Türk-Arap Turizm buluşması görkemli görüntülere sahne olurken, Manisa ili tanıtım standı büyük ilgi gördü.

           Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra 14 Arap ülkesi temsilcisinin katıldığı, 4 gün süren organizasyonda, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Manisa Delegasyonunda görevlendirilen Salihli Turizm Derneği Başkanı Mustafa Uçar tanıtım açısından son derece faydalı görüşmeler yaptıklarını ifade etti.
         Manisa’nın turistik bölgelerinin ilk kez uygulanan 360 derece,3D görüntülü teknoloji ile detaylı şekilde anlatıldığını belirten Uçar, yürüyüş bandı kullanılarak 3 boyutlu gözlükler ile Sardes Artemis Tapınağı, aynı teknoloji ile bir başka köşede helikopter çekimleri ile Bintepeler, Marmara gölü üzerinde yapılan sanal gezinti,   ziyaretçileri oldukça etkiledi” dedi.
          Uçar; “Tanıtımımızda teknolojinin kullanılması büyük ilgi topladı. Aynı teknoloji,   geçen ay Berlin Turizm Fuarında da Manisa Standına birincilik kazandırmıştı. Yürüyüş bandında sanal seyahat imkânı bulan konuklara Salihli ve Sardes ile ilgili açıklamalar yapılırken, özel hazırladığımız dosyaları ve CD’leri de hediye ettik. Uluslar arası boyutta, kapsamlı şekilde düzenlenen bu organizasyonlarda Salihli’nin temsil edilmesi başlı başına önemli bir olay” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder